Informativni dnevi bodo potekali v petek, 12. februarja 2016 in v soboto, 13. februarja 2016.  Predstavitve vseh študijskih programov, projektov uspešnih diplomantov elektrotehnike, tehnoloških podjetij in študentskih aktivnosti bodo potekale v avli Fakultete za elektrotehniko v Ljubljani na Tržaški cesti 25.

 

info dan 2015  info dan 2015a

Ker želimo, da bodoči študenti pridobite čim več uporabnih ter koristnih informacij, boste študijske programe lahko najprej spoznali v obliki kratke splošne predstavitve študijskih programov v predavalnici P1, in sicer v:

  • petek, 12. februarja 2016 ob 10. uri
  • petek, 12. februarja 2016 ob 15. uri
  • v soboto, 13. februarja 2016, ob 10. uri

V avli fakultete boste lahko obiskali predstavitev interaktivnih eksperimentov in projektov s področij elektrotehnike in multimedije ter raziskali različna področja na katerih inženirji elektrotehnike in multimedije puščajo svoj odtis.

Za vse, ki vas pa zanima izključno študij multimedije pa bo v avli pripravljena posebna predstavitev študijskega programa Multimedije. A to še ni vse, saj bo program Multimedije pripravil kar nekaj zanimivih vsebin, ki bodo za ogled na voljo na samih informativnih dneh:

  • V avli pred P1 bo postavljen terenski studio z green screenom, kjer vam bodo študentje drugih letnikov predstavili samo študijsko dogajanje, hkrati pa pripravili kakšno informativno oddajo
  • Pred vhodom fakultete bo stalo RTV reportažno vozilo (SLO HD2)
  • Študentje multimedije pa bodo predstavili tudi študentske projekte (predstavitvene videe nekaterih lahko najdete na našem YouTube kanalu)